Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Teesing 60 jaar magazine

Teesing bestaat 60 jaar!

60 jarig bestaan magazine


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

60 JAAR IN BEDRIJF

In 1952 startte Teesing met het leveren van plaatbewerkingsmachines voor diverse industrieën. Ook leverde Teesing koppelingen, afsluiters en buizen voor de NEderlandse treinbouw, apparatenbouw en chemie/petrochemie. Teesing vertegenwoordigde de producten van Serto en Rectus, merken die nog altijd via Teesing verkrijgbaar zijn.

ASSORTIMENT EN STRATEGIE

Al snel beidde het assortiment verder uit en zette Teesing verschillende product-marktcombinaties op voor diverse klantgroepen om zo specialistische kennis op te bouwen en klanten optimaal te kunnen adviseren. Ook internationaal bouwde Teesing zijn strategie uit naar het opzetten van bedrijven in USA, Taiwan en China.

VAN HANDELSPARTNER TOT SPECIALIST IN ENGINEERING

Teesing is inmiddels actief op een groot aantal verschillende markten zoals pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie, mediumtransport, etc. In het verleden was het leveren van producten de belangrijkste activiteit, nu wil Teesing klantgerichte oplossingen bieden zoals het leveren van assemblages en complete systemen. Samen met onze klanten,  sales engineers en engineering afdeling biedt Teesing productonafhankelijke oplossingen volgens klantspecificaties

 

Teesing-60jaar

Gerelateerd nieuws
Dosering kleine hoeveelheden

bedrijfs-nieuws

Voor het doseren van kleine hoeveelheden vloeistof met korte doseertijd is het nodig dat de flowmeter in staat is om heel snel te reageren. En toch nauwkeurigheid te bieden.

Lees verder

Nieuw: Flowmax 54i

bedrijfs-nieuws

MIB, de specialist in kunststof ultrasone flowmeters, breidt het programma uit met de FlowMax 54i. Dit instrument voor vloeistoffen heeft enkel product-beroerde delen in HDPE in de maatvoering DN32 met 2″ GF draad procesaansluiting.

Lees verder

Nieuwe lijn thermische gasmassaflowmeters

bedrijfs-nieuws

Fox Thermal Instruments is een specialist op het gebied van “immersie” thermische gasmassaflowmeters. In Marina, Californië, produceert Fox insteek en in-line flowmeters.

Lees verder

Teesing 60 jaar
Teesing bestaat 60 jaar

MEER INFORMATIE? 

Neem contact op met onze specialisten:

Teesing Sales Engineers

TEESING SALES ENGINEERS
Tel.   +31 70 413 07 50
Mail  sales@teesing.com