NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact

Contact

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuw: Teesing pand!

Met trots kondigen wij aan dat Teesing is verhuisd naar de Verrijn Stuartlaan 7, 2288 EK, Rijswijk.

Nieuw: Flowmeters!

Teesing heeft de firma A.B. Techniek overgenomen. Deze specialisatie in flow meters is een welkome aanvulling op ons producten pakket en ons streven te kunnen leveren “from source to process”.

Uniek radiaal principe

Voor toepassingen met een beperkte ruimte, bijvoorbeeld koffieautomaten, medische apparatuur of laboratoriumapparatuur, is de radiale montagemogelijkheid van Serto een unieke oplossing.

On-site services

Destec heeft speciale draagbare machines en gereedschappen ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. Uitgerust om problemen aan te pakken in de olie-, petrochemische en nucleaire industrie.

Diensten

Van on-site services in de olie en gas industrie, tot het voor-assembleren en cleanen van UHP-assemblages in de semiconductor industrie. Teesing biedt advies en services is uw toepassing.

Producten

Teesing levert componenten voor toepassing in een grote verscheidenheid van producten, samenstellingen en systemen. Bent u op zoek naar een speciaal product of oplossing dat niet in het assortiment voor komt? Neem contact op met onze Systems & Engineering afdeling!

Maak een account aan!

Gepersonaliseerde lijsten maken
Eenvoudig een offerte aanvragen
Technische datasheets downloaden
5.000+ CAD-bestanden downloaden
Eigen artikelnummers toevoegen[?]

 

 

INTERNATIONALE LEVERANCIER


Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

 Laatste updates

Nieuwsbericht

Na een maandenlange zoektocht naar een groter pand heeft Teesing vorige week de papieren getekend. Het duurde langer dan verwacht, maar het is nu officieel.

Klantverhaal

In bioreactoren is het van belang om de gassen nauwkeurig en betrouwbaar te doseren. Photanol is bezig met de ontwikkeling van een biochemisch proces waarin bacteriën gebruikt worden om CO2 om te zetten in nuttige producten.

Application story

De WELL standard is een certificering voor kantoorgebouwen. Een belangrijke factor is luchtkwaliteit. Wanneer voldoen uw metingen aan de eisen die WELL daaraan stelt?

Klantverhaal

Het eerste tankstation dat waterstof tanken combineert met het tanken van benzine, diesel en LNG. Vulpistolen die communiceren met de auto.

 ONTDEK TEESING!

 

Reis met ons mee door de laatste toepassingen, klantverhalen en engineeringtrajecten om te zien hoe wij uw werkzaamheden kunnen ontzorgen, ondersteunen en verbeteren.

 
Teesing wereldwijd


Met kantoren in Nederland (ISO-gecertificeerd hoofdkantoor in Rijswijk), de VS (New Jersey), Taiwan en onze joint venture in China (Beijing) zijn we wereldwijd actief in verschillende zeer gespecialiseerde markten, zoals de medische- en farmaceutische industrie, waterzuiveringsbedrijven, automobielindustrie, spoorwegen, halfgeleiderindustrie en alternatieve brandstoffen.

Teesing USA
+(1) 973 383 0691
[email protected]
Meer informatie
Teesing Nederland
+31 70 413 07 00
[email protected]
Meer informatie
Teesing China
010-60576210, 010-60576220
[email protected]
Meer informatie
Teesing Taiwan
+886-(0)3-5600560
[email protected]
Meer informatie