NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact

Contact

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Teesing persberichten

Persbericht: Teesing gekozen als officiële leverancier voor Thales

TOENEMENDE FOCUS OP CORE BUSINESS

Thales NL heeft Teesing gekozen als officiële leverancier voor de komende vijf jaar voor alle slangen, slang assemblages, koppelingen, koelsystemen en test en integratie diensten. Thales Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en integratie van complexe high tech systemen voor de defensie, transport en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, OV chipkaart, communicatie systemen en cybersecurity. 

Teesing kreeg deze internationale status door te voldoen aan strenge eisen in leverbetrouwbaarheid, certificering, documentatie, engineering advies, prijs en kwaliteit. Elk kwartaal wordt Teesing geëvalueerd op deze eisen als onderdeel van het Thales value sourcing program.

Het recentelijk toegevoegde test- en integratie deel in het officiële leverancier contract betekent dat Teesing is klaar om Thales NL wereldwijd te ondersteunen met producten of hulp, 24 uur per dag. 

oor toekomstige ontwikkeling, is er afgesproken om te beginnen met Co-Engineering wat betekent dat Teesing Engineering betrokken zal worden aan het begin van alle nieuwe ontwikkelingen en participeert in het Thales development team.

BEELDMATERIAAL

Klik om te downloaden

growing demand custom made assemblies  
growing demand custom made assemblies 3

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact met:

 


Cynthia Roseboom

Marketing and Communications Employee

+31 70 413 07 22