Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Teesing usa bestaat 10 jaar

Teesing USA viert haar 10 jarig bestaan!

Teesing USA sinds 2004


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

TEESING USA VIERT HAAR 10 JARIG BESTAAN!

Het begon allemaal in november 2004 in Sparta, New Jersey. Een van Teesing's waardevolle leveranciers, Rectus, boodt Teesing kantoorruimte aan. De eerste Amerikaanse klant was SVG in Wilton, Connecticut, die later werd overgenomen door ASML, werelds grootste leverancier van fotolithografische IC wafersteppers.

In 2005 verhuisde Teesing USA naar Lafayette, New Jersey, waar een magazijn word geopend zodat veel uit voorraad geleverd kan worden. Dit is een grote service verbetering naar de Amerikaanse klanten toe.

USA UITGEBREID

In de jaren na 2006 wordt Teesing USA uitgebreid met verkoop en service mensen om Amerikaanse klanten te ondersteunen op de best mogelijke manier. Een lijst van internationale leveranciers zoals Serto, Parker, Gemu, ROTAREX, Nycoil en Alftaflo werkt heden ten dage samen met Teesing USA.

Nu viert Teesing USA haar 10 jarig bestaan in de USA en is meer dan voorbereid om onderdelen te leveren, hulp te bieden op instrumentatie verzoeken, ingenieur specifieke klantoplossingen te geven en om uw onderdelen in voorraad te hebben indien nodig.

Gerelateerd nieuws
Dosering kleine hoeveelheden

bedrijfs-nieuws

Voor het doseren van kleine hoeveelheden vloeistof met korte doseertijd is het nodig dat de flowmeter in staat is om heel snel te reageren. En toch nauwkeurigheid te bieden.

Lees verder

Nieuw: Flowmax 54i

bedrijfs-nieuws

MIB, de specialist in kunststof ultrasone flowmeters, breidt het programma uit met de FlowMax 54i. Dit instrument voor vloeistoffen heeft enkel product-beroerde delen in HDPE in de maatvoering DN32 met 2″ GF draad procesaansluiting.

Lees verder

Nieuwe lijn thermische gasmassaflowmeters

bedrijfs-nieuws

Fox Thermal Instruments is een specialist op het gebied van “immersie” thermische gasmassaflowmeters. In Marina, Californië, produceert Fox insteek en in-line flowmeters.

Lees verder

Teesing usa 2004
Teesing usa oude vestiging
Teesing usa nieuwe vestiging