Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Teesing levert 3D geprinte prototypes

Teesing levert 3D geprinte prototypes

Prototypes voor klantspecifieke oplossingen


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

3D GEPRINTE KOGELKRAAN

Zoom in op deze gedeeltelijke 3D geprinte kogelkraan. Teesing biedt rapid prototyping aan voor klanten die een op maat oplossing nodig hebben .

Teesing biedt een breed scala van hoge zuiverheid en industriële kogelkranen en zijn beschikbaar vanaf DN 15 - DN 300 . De aansluitingen zijn beschikbaar in stuiklas , slang en TriClamp verbindingen. Alle laseinden zijn geschikt voor orbitaal lassen ( CF3M / DIN 1.4409). De kogelkranen kunnen worden geleverd in een true of volledige poort editie met een handmatige of geautomatiseerde bediening.

TEESING SYSTEMS & ENGINEERING

De Engineers van Teesing zijn positief over de toekomst : bestaande en nieuwe klanten maken steeds vaker gebruik van dergelijke diensten. Of het nu gaat om het stroomlijnen en aanpassen van bestaande modules of het samenstellen van een oplossing van scratch, de kennis die is opgedaan in de afgelopen jaren is de drijvende kracht van Teesing. Teesing anticipeert op de ontwikkeling van bedrijven die zich weer willen richten op hun core business en de specialisten weer benaderen voor advies over verbindingstechniek .

Neem contact op met onze Sales Engineers voor een hoogwaardige verbinding oplossing volgens uw specifieke behoeften!

Gerelateerd nieuws
Basisprincipes van draad

producten-en-services

Draad varieert in maat, design en geslacht. Hier kan je de basis over draad lezen.Draad varieert in maat, design en geslacht. Hier kan je de basis over draad lezen.

Lees verder

Aspro Teesing Industrial Systems

producten-en-services

De eerste volledig lokaal in de Shahe Factory geproduceerde 115-4RE CNG compressor is geproduceerd voor een van onze belangrijkste klanten: ENN uit Langfang.

Lees verder

Nieuwe Dixon flushface VEP koppeling

producten-en-services

De nieuwe Hydraulics VEP serie schroefkoppelingen zijn nu leverbaar. Deze versie is uitgerust met een gepatenteerd ventiel mechanisme dat flow en druk de prestaties optimaliseert. Deze flatface koppeling is volledig uitwisselbaar met de Stucchi VEP, Holmbury HFT en Parker FET-serie.

Lees verder

Kogelkraan 3D geprint
Klantspecifieke prototype

MEER INFORMATIE?

Meer informatie over prototypes? 
Neem contact op met onze specialisten:

Teesing Sales Engineers

TEESING SALES ENGINEERS
Tel.   +31 70 413 07 50
Mail  sales@teesing.com