Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lek testen met grote diameter maten tubes

Teesing ondertekent P.e.T. FREE pledge

Voor een PET vrije werkomgeving


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

Teesing is PET Free!.

Onlangs heeft Teesing de P.E.T FREE pledge ondertekent waarbij wij ons committeren aan dit initiatief van Dopper om het drinken van water uit de kraan te stimuleren en te stoppen met de PET flesjes op de werkplek.

Wat houdt PET free in?

Dopper startte het PET FREE project om de grootschalige vervuiling van PET-flesjes te stoppen en het drinken van kraanwater te promoten. Om een indruk te krijgen van wat de vervuiling dan precies is, het volgende voorbeeld: voor de productie van 1 flesje bronwater wordt 0,25 liter olie en drie liter water verbruikt. In Nederland worden ongeveer 500.000 flesjes water per dag verkocht. Daarnaast zorgt het transport van PET flesjes voor een hoge CO2 uitstoot, 300 keer hoger dan voor kraanwater. Maar liefst 80% van de waterflesjes belandt direct na gebruik in de prullenbak, of nog erger in de natuur en de zee waar het wordt opgegeten door dieren in de zee en uiteindelijk weer bij ons op het bord terecht komt.


 pet tree werkomgeving

Waarom doen wij dit?

Als Teesing zijn wij ons zeer bewust van de gevolgen van ons bedrijfshandelen op het milieu en willen we steeds duurzamer ondernemen. Een van de stappen die we daarin hebben genomen is het streven naar een PET free werkomgeving waarbij we geen gebruik meer maken van plastic bronwaterflesjes op de werkplek.

  Meer over een P.E.T free werkomgeving is te vinden op www.petfree.nl

Gerelateerd nieuws
Dosering kleine hoeveelheden

bedrijfs-nieuws

Voor het doseren van kleine hoeveelheden vloeistof met korte doseertijd is het nodig dat de flowmeter in staat is om heel snel te reageren. En toch nauwkeurigheid te bieden.

Lees verder

Nieuw: Flowmax 54i

bedrijfs-nieuws

MIB, de specialist in kunststof ultrasone flowmeters, breidt het programma uit met de FlowMax 54i. Dit instrument voor vloeistoffen heeft enkel product-beroerde delen in HDPE in de maatvoering DN32 met 2″ GF draad procesaansluiting.

Lees verder

Nieuwe lijn thermische gasmassaflowmeters

bedrijfs-nieuws

Fox Thermal Instruments is een specialist op het gebied van “immersie” thermische gasmassaflowmeters. In Marina, Californië, produceert Fox insteek en in-line flowmeters.

Lees verder

Pet free pledge signingFred Lamb signing

wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons MVO beleid? 
Neem contact op met onze CSR Coordinator :

Carla Jansen

Carla Jansen

Executive Assistant & CSR Coordinator
Tel.   +31 70 413 07 41
Mail  c.jansen@teesing.com