Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Advanced flow technologies overname

Teesing HEeft AFT overgenomen

Advanced Flow Technologies


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

TEESING NEEMT AFT OVER

Teesing is een internationaal gedreven bedrijf dat gericht is op voortdurende groei in de toekomst. Daarom heeft Teesing besloten Advanced Flow Technics (AFT) over te nemen in het eerste kwartaal van 2013. AFT heeft een indrukwekkende geschiedenis in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten, zoals Mott Corporation USA, Setra Systems Inc USA en Destec Engineering Co, Ltd UK gecombineerd met een uitstekende service. Teesing is verheugd om de productlijnen op te kunnen nemen in het huidige productaanbod en uit te kunnen breiden in diverse markten.

MERKEN

Mott corporation staat bekend als 's werelds grootste fabrikant van diverse poreuze metalen producten, zoals point-of-use en IGS filters, Bulk filters, Flow restrictor, Diffusers en gasket filters.

Setra systems is een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen van een brede lijn van meetinstrumenten. Dit omvat vochtigheid, stroom, vacuüm en druksensoren instrumenten, lage drukkalibrators en het wegen en tellen schalen voor uiteenlopende toepassingen.

Destec Engineering  levert hoge druk connectoren aan voornamelijk de offshore industrie, draagbare machine gereedschappen en on-site bewerking diensten. Destec levert Desflex compact flenzen, G-range clamp connectoren, de GSB sub sea single bolt clamp connectors en de D-seal afdichtringen.

KLANTEN VAN AFT

Voor oude klanten van AFT verzekert Teesing, zullen er geen significante veranderingen plaatsvinden; Teesing zal blijven voldoen aan uw behoeften en ondersteuning. Daarnaast kunt u het voordeel benutten van een groter assortiment, een eigen engineeringafdeling en een in-house cleanroom ISO klasse 2-4, waar Teesing uw producten kan assembleren.


Wilfred Stam, de vorige eigenaar van AFT zal nog aan Teesing verbonden blijven als consultant.

Voor de bestaande klanten, is dit een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. De nieuwe productlijnen zullen zeer binnenkort op deze website te vinden zijn, mocht u nu alvast meer willen weten dan kunt u ons bereiken via +31 70 413 0750 of info@teesing.nl

Gerelateerd nieuws
Dosering kleine hoeveelheden

bedrijfs-nieuws

Voor het doseren van kleine hoeveelheden vloeistof met korte doseertijd is het nodig dat de flowmeter in staat is om heel snel te reageren. En toch nauwkeurigheid te bieden.

Lees verder

Nieuw: Flowmax 54i

bedrijfs-nieuws

MIB, de specialist in kunststof ultrasone flowmeters, breidt het programma uit met de FlowMax 54i. Dit instrument voor vloeistoffen heeft enkel product-beroerde delen in HDPE in de maatvoering DN32 met 2″ GF draad procesaansluiting.

Lees verder

Nieuwe lijn thermische gasmassaflowmeters

bedrijfs-nieuws

Fox Thermal Instruments is een specialist op het gebied van “immersie” thermische gasmassaflowmeters. In Marina, Californië, produceert Fox insteek en in-line flowmeters.

Lees verder

Advanced flow technologies logo

MEER INFORMATIE?

Meer informatie over de overname van Advanced flow technologies? 
Neem contact op met onze specialisten:

Teesing Sales Engineers

TEESING SALES ENGINEERS
Tel.   +31 70 413 07 50
Mail  sales@teesing.com