Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Teesing Leak detection

Teesing beschikt over lekdetectie-apparatuur 

hoge nauwkeurigheid instrumentatie


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

Om continu te vernieuwen en de betrouwbaarste service te bieden aan onze klanten heeft Teesing recent nieuwe lekdetectie-apparatuur aangeschaft. De toenemende vraag naar innovatieve producten en assemblages van klanten als Thales en Viscon Omega Visser hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer lektests uitgevoerd moeten worden. Het is belangrijk de assemblage van koppelingen, slangen, afsluiters, regelaars, etc., door een deskundige te laten uitvoeren. Teesing kan voor u de producten, (montage)expertise, speciale assemblageruimte, en nu ook geavanceerde lekdetectie verzorgen. Daar lekdetectie zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk moet gebeuren zijn langdurige drukval testen, bubbeltesten met watersporen, en lekzoekschuim  niet meer nodig.

 

detectie met behulp van formeergas

De nieuwe lekdetector zal producten of assemblages met behulp van formeergas (95% stikstof, 5% waterstof) controleren op lekdichtheid. Doordat waterstof de geringste dichtheid heeft en lichter is dan lucht kan zelfs de kleinste lekkage worden opgespoord. De lekdetector heeft de capaciteit om te kunnen detecteren tot 5x10-7 mbar l/s.

De lekdetector is met name interessant voor de volgende industrieën: automotive, luchtvaart, verpakkingsindustrie, RAC, medische en procesindustrie en waterstof applicaties. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om uw product te testen op lekdichtheid? Laat Teesing dit voor u doen! We zien uw nieuwe uitdagingen graag tegemoet!

Gerelateerd nieuws
Dosering kleine hoeveelheden

bedrijfs-nieuws

Voor het doseren van kleine hoeveelheden vloeistof met korte doseertijd is het nodig dat de flowmeter in staat is om heel snel te reageren. En toch nauwkeurigheid te bieden.

Lees verder

Nieuw: Flowmax 54i

bedrijfs-nieuws

MIB, de specialist in kunststof ultrasone flowmeters, breidt het programma uit met de FlowMax 54i. Dit instrument voor vloeistoffen heeft enkel product-beroerde delen in HDPE in de maatvoering DN32 met 2″ GF draad procesaansluiting.

Lees verder

Nieuwe lijn thermische gasmassaflowmeters

bedrijfs-nieuws

Fox Thermal Instruments is een specialist op het gebied van “immersie” thermische gasmassaflowmeters. In Marina, Californië, produceert Fox insteek en in-line flowmeters.

Lees verder


MORE INFORMATION?

Wilt u meer informatie over lekdetectie?
Zoek contact met onze specialisten:

Teesing Sales Engineers

TEESING SALES ENGINEERS
Tel.   +31 70 413 07 50
Mail  sales@teesing.com