Contact

NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.


Teesing connect

Onze digitale nieuwsbrief Connect komt maximaal eens per twee maanden uit, zodat u up-to-date blijft.

Teesing sponsort het team achter de Hydrogen-Powered Forze VI, een auto gebaseerd op het chassis van een Lotus Super 7. Teesing ondersteunt met advies en door het team gebruik te laten maken van Serto fittingen, PVDF koppeligen, adapters, ptfe tubing, klemringen en nog meer componenten.

FORZE RACING TEAM TU-DELFT

Forze is opgericht in 2007. Dit is het  high-tech waterstofracingteam van de TU Delft. De universiteit bevindt zich dichtbij Rijswijk, waar Teesing BV is gevestigd. Het team bestaat uit studenten die zelf ontwikkelen, produceren en racen met een door waterstof aangedreven racer. Het team maakt elk jaar een nieuwe versie van de auto. Dit jaar zal de Forze VI gepresenteerd worden om te laten zien hoe waterstofaandrijving de oplossing kan zijn voor nieuwe mobiliteit. Het Forze-team is het eerste team ter wereld dat een waterstofaangedreven race-auto bouwt en er zelf mee de baan op gaat.

WATERSTOFTECHNOLOGIE

Teesing gelooft in de visie dat waterstoftechnologie een belangrijke ontwikkeling is voor de toekomst van de automobielindustrie.

"Zero emission, infinite future".

Meer informatie kunt u hier vinden:

http://www.formulazero.tudelft.nl/

Gerelateerd nieuws
Teesing bouwt nu aan de technologie van morgen met het TU Delft Eco-Runner Team

gesponsorde-projecten

Het Eco-Runner Team van de TU Delft is op bezoek geweest bij Teesing. Teesing denkt mee met het team in het ontwikkelen van waterstoftechnologie. In de zomer van 2018 doet het Eco-Runner Team mee aan de Shell marathon.

Lees verder

Forze Hydrogen racing team

gesponsorde-projecten

Teesing sponsort het team achter het Hydrogen Powered Forze VI project met onder andere Serto fittingen, pvdf koppelingen, pluggen, ptfe slang en klemringen.

Lees verder

Opbrengst alpe D'huzes

gesponsorde-projecten

Zoals ieder jaar sponsort Teesing samen met onze partners een deel van de opbrengst voor Alpe d'HuZes. Dit jaar schreven 7814 mensen zich in voor Alpe d'HuZes, iets minder dan vorig jaar.

Lees verder

Forze onthullingForze auto

MEER INFORMATIE? 

Neem contact op met onze specialisten:

TEESING SALES ENGINEERS
Tel.   +31 70 413 07 00
Mail  [email protected]