Contact

NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

de juiste oplossing

De uitgebreide product- en marktkennis van de Sales Engineers van Teesing stelt ze in staat om effectief samen te werken met klanten om de juiste oplossing te vinden of ontwikkelen. Onze Sales Engineers adviseren niet alleen over de productkeuze, maar ook over de integratie hiervan in de systemen van de klant. Dit zorgt voor een harmonieuze verbinding met het proces voor een optimale prestatie.

advies voor elke applicatie

Teesing Sales Engineers kunnen passende oplossingen bieden in diverse markten en applicaties. Onze Sales Engineers richten zich op drie business units: industrial applications, submicron technologies en alternative energy. Onze Sales Engineers worden getraind binnen deze specifieke markten om als specialist de juiste oplossingen te garanderen aan onze klanten.

Dankzij het brede merkonafhankelijke aanbod van producten kunnen de juiste oplossingen worden gevonden voor diverse markten. Teesing Sales Engineers maken efficiënt gebruik van beschikbare producten en combineren deze voor een verbinding die voldoet aan de eisen van de klant. Waar nodig kan Teesing Systems & Engineering technische ondersteuning bieden.

account managers

Om de samenwerking en communicatie met klanten te optimaliseren komen onze Teesing Account Managers graag langs om uw applicatie te bekijken, advies te geven over bestaande systemen en ondersteuning te bieden in geleverde producten en assemblages.
Onze Account Managers kunnen ook kosteneffectieve en/of tijdbesparende oplossingen bieden in bestaande processen en applicaties, waar deze niet altijd worden verwacht.