Contact

NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

Teesing sales engineering team

APPLICATIE- EN PRODUCTADVIES

Teesings ervaren Sales Engineers kunnen advies bieden over elke toepassing. Er wordt efficiënt gebruik gemaakt van producten en combinaties van oplossingen die voldoen aan de eisen van de klant. Sales Engineers adviseren niet alleen over de producten, maar ook over hoe ze te integreren zijn in de bestaande machines of applicaties van de klant.

Lees verder

 

Teesing service assembleren en testen

ASSEMBLEREN EN TESTEN

Teesing kan een scala aan componenten combineren in een assemblage voor de eenvoudige installatie in het systeem van de klant. Ook kan Teesing de producten na assemblage testen op lekkage met 20 bar lucht of 40 bar gedemineraliseerd water.

Lees verder

 

Teesing service cleanroom oplossingen

CLEANROOMFACILITEITEN

Het hoofdkantoor van Teesing in Rijswijk, Nederland, is voorzien van een eigen cleanroom waar producten gereinigd, gemonteerd, getest en dubbel verpakt kunnen worden volgens de eisen van onze klanten.
De Teesing cleanroom bestaat uit een ISO-klasse 6 gedeelte voor HP-producten en een ISO-klasse 5 gedeelte voor UHP producten.

Lees verder

 

Teesing service customer care

KLANTENSERVICE

De Customer Care afdeling van Teesing biedt klanten snel toegang tot productinformatie zoals specificaties, levertijden en prijzen.
Om miscommunicatie te voorkomen en ervoor te zorgen dat klanten passende informatie ontvangen van verschillende afdelingen binnen Teesing biedt Customer Care een vast aanspreekpunt.

Lees verder

 

Teesing service internationale leverancier

INTERNATIONALE ONDERSTEUNING

Teesing is de internationale leverancier van hoogwaardige connectiviteitsoplossingen. Met kantoren in Europa, de VS en Azië biedt Teesing wereldwijde ondersteuning met een grote verscheidenheid aan producten en diensten.
Teesing biedt een groot merk- en productonafhankelijk assortiment aan van diverse merken zoals Serto, WEH, Thermon, etc.

Lees verder

 

Teesing logistics diensten

TEESING LOGISTIEK

Teesing heeft zijn order- en leveringproces geoptimaliseerd om snelle levering met een minimum aan fouten te verzekeren.
Producten worden verpakt en geëtiketteerd om fouten in levering zoveel mogelijk te beperken en te zorgen voor een optimale service aan klanten. 
Indien nodig kunnen producten worden verpakt en geëtiketteerd volgens klantspecificaties.

Lees verder

 

Teesing Systems en engineering

TEESING SYSTEMS & ENGINEERING

Teesing heeft zijn eigen technische afdeling die onderdelen en samenstellingen kan ontwikkelen in samenspraak met onze klanten.
Door nauw samen te werken met onze klanten en met ondersteuning van de nieuwste technologie, kunnen wij de juiste producten en samenstellingen voor elk specifiek project uitwerken.

Lees verder

 

On site machining services

ON-SITE MACHINING

Samen met Destec biedt Teesing een breed scala aan on-site machining-diensten waarmee aanzienlijk bespaard kan worden op zware bouwinstallaties, modificaties en onderhoud. 

Lees verder