NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact

Contact

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

 

State grid Logo

STATE GRID

Bouwt en exploiteert elektriciteitsnetten en biedt een veilige en betrouwbare stroomtoevoer voor de ontwikkeling van de samenleving.

www.sgcc.com.cn

  

Applicatie

Voor het koelsysteem van de omvorm afsluiter is een van de belangrijkste factoren de betrouwbaarheid van HVDC (High Voltage Direct Current) systemen te analyseren.

HVDC-transmissie is een efficiënte technologie ontwikkeld om grote hoeveelheden elektriciteit te leveren over lange afstanden met verwaarloosbare verliezen. De langste HVDC-verbinding in de wereld is op dit moment de Xiangjiaba-Shanghai.
Gebouwd door en eigendom van State Grid Corporation of China (SGCC).

Totale lengte: 2071 KM
Vermogen: 6400MW
DC Voltage: 800KV

Siemens China heeft Serto PVDF voorgeschreven, dat ook in de europese modellen van het koelsysteem wordt gebruikt. Een aantal andere merken kunststof koppelingen zijn geprobeerd, maar vanwege de complexiteit van het systeem is Serto PVDF de beste optie.

Producten

Siemens China heeft Serto PVDF fittingen voorgeschreven voor het koelsysteem van de omvorm afsluiters. Deze koppelingen worden ook gebruikt in de Europese modellen. Een aantal andere merken kunststof koppelingen zijn geprobeerd, maar vanwege de complexiteit van het systeem is Serto PVDF fittingen de beste optie, daarnaast worden ook FEP slangen gebruikt.

Parameters

Medium: koelwater
Druk: 2 bar
Temperatuur: 0~60ºC

GERELATEERDE PRODUCTEN

HVDC cooling systemPVDF components and FEP tubing in cooling

MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact op met onze Project Coordinator:

Stephen de Ruijter

Project Coordinator

+31 70 413 07 49
+31 6 48 93 08 20