Contact

NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

CONTACT INFORMATIE

Verrijn Stuartlaan 7
2288 EK RIJSWIJK
Nederland

Postbus 16, 
2280 AA RIJSWIJK

Algemeen: [email protected] 
Orders: [email protected]
Financieel: [email protected]

Telefoon sales: +31 70  413 07 00
Telefoon algemeen: +31 70  413 07 00
Fax: +31 70  413 07 30

OVER TEESING BV

Teesing is DE internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

Teesing BV

Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media. Met kantoren in Nederland (ISO-gecertificeerd hoofdkantoor in Rijswijk), de VS (New Jersey), Taiwan  en onze joint venture in China (Beijing) zijn we wereldwijd actief in verschillende zeer gespecialiseerde markten, zoals de medische/farmaceutische industrie, waterzuiveringsbedrijven, automobielindustrie, spoorwegen, halfgeleiderindustrie en alternatieve brandstoffen.

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogwaardige applicaties voor vele industrieën door te voorzien in services met een toegevoegde waarde, zoals flexibiliteit en technische praktijkondersteuning en met de nadruk op engineering.

We leveren een volledig pakket producten en diensten die u nodig heeft voor uw applicatie. Gespecialiseerde kennis van onze producten en markten stelt ons in staat snel te reageren op al uw vragen over het transport van gassen en vloeistoffen naar de plaats van gebruik. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we bovendien aangepaste producten en assemblages leveren die ontwikkeld zijn om te voldoen aan de specificaties van uw kritieke proceseisen.

OPENINGSTIJDEN 

UTC/GMT +2 UUR

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 16:00