NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact

Contact

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ACHTERGROND

HVDC-transmissie is een efficiënte technologie ontworpen om grote hoeveelheden elektriciteit te leveren over lange afstanden met weinig verlies van elektriciteit. Wanneer AC (elektriciteit) systemen met elkaar verbonden worden dan moeten deze worden gesynchroniseerd. Dit betekent dat zij werken op dezelfde spanning en frequentie. Dit is niet altijd eenvoudig te bewerkstelligen. HVDC wordt gebruikt om AC systemen te verbinden. Wanneer DC wordt omgezet in wisselstroom wordt veel warmte geproduceerd, en die is schadelijk voor het systeem. Daarom is een betrouwbaar koelsysteem belangrijk en de componenten van Teesing kunnen daarin worden ingezet. Het koelen vindt plaats met koelelementen die worden geplaatst tussen de eenheden met een inlaat en een uitlaat. De verbinding is van Serto PVDF en wordt geleid naar de centrale verdeler. De kwaliteit van het materiaal is van groot belang vanwege het hoge risico van lekkage in een elektriciteitsomgeving. De PVDF koppelingen van Serto worden gebruikt in deze koelsystemen voor de betrouwbaarheid en kwaliteit.

pvdf versus rvs

De meest toegepaste materiaalsoort in dit soort applicaties is roestvrij staal vanwege de bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid. In de meeste toepassingen levert PVDF dezelfde prestaties als of betere dan roestvrij staal met lagere totale kosten van eigendom (een daling van 100% tot 25%).

PVDF versus stainless steel picture

Het is belangrijk om de eigenschappen van de materialen te begrijpen, bijvoorbeeld de druk, temperatuur en de chemische eigenschappen van het medium. Voor het koelsysteem van de converter valve, zijn de genoemde parameters zeer geschikt voor PVDF.

Applicatie

Zoals beschreven in ons klantverhaal over de langste HVDC link van State Grid China; Siemens China had Serto PVDF gecombineerd met FEP buis, wat ook is voorgeschreven in de Europese vestigingen. Een aantal andere merken van plastic koppelingen is getest, maar vanwege de complexiteit van het systeem was Serto PVDF de beste optie. De klant geeft de voorkeur aan de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Serto.

VOORDELEN VAN PVDF

  • Lage prijs
  • Korte levertijden
  • Total cost of ownership zal dalen van 100% naar 25%
  • Chemische weerstand
  • Licht van gewicht
  • Isolator van warmte
  • Isolatie van materialen (geen geleiding voor corrosie)

HVDC PVDF
PVDF in HVDC

One time proper heat tracing installation


MEER INFORMATIE?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten:

TEESING SALES ENGINEERS
NL: Tel.   +31 70 413 07 00
CN: Tel.   +86-(0)10-60576210
USA: Tel.   +(1) 973 383 0691
TW: Tel.   +886-(0)3-5600560