Contact

NL

NL

EN

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Verdeelblok Configurator

Met de online configurator stelt u zelf uw verdeelblok samen, op basis van parameters zoals het aantal poorten, kranen en materiaal. Het resultaat is een tekening met onderdeelnummers. Die kunt u voor intern overleg gebruiken, of er direct een offerte mee opvragen.

Nieuw: Teesing pand!

Met trots kondigen wij aan dat Teesing is verhuisd naar de Verrijn Stuartlaan 7, 2288 EK, Rijswijk.

Uniek radiaal principe

Voor toepassingen met een beperkte ruimte, bijvoorbeeld koffieautomaten, medische apparatuur of laboratoriumapparatuur, is de radiale montagemogelijkheid van Serto een unieke oplossing.

On-site services

Destec heeft speciale draagbare machines en gereedschappen ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. Uitgerust om problemen aan te pakken in de olie-, petrochemische en nucleaire industrie.

Diensten

Van on-site services in de olie en gas industrie, tot het voor-assembleren en cleanen van UHP-assemblages in de semiconductor industrie. Teesing biedt advies en services in uw toepassing.

Producten

Teesing levert componenten voor toepassing in een grote verscheidenheid van producten, samenstellingen en systemen. Bent u op zoek naar een speciaal product of oplossing dat niet in het assortiment voor komt? Neem contact op met onze Systems & Engineering afdeling!

Maak een account aan!

Gepersonaliseerde lijsten maken
Eenvoudig een offerte aanvragen
Technische datasheets downloaden
5.000+ CAD-bestanden downloaden
Eigen artikelnummers toevoegen[?]

 

 

INTERNATIONALE LEVERANCIER


Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

 Laatste updates

Het is na 2 jaar weer mogelijk en de Precisiebeurs zal op woensdag 10 en donderdag 11 november worden gehouden. Bezoek ons op stand nr. 136.

Hoe doe je dat, zo’n ongelofelijk efficiënte auto bouwen? In 30 minuten laten we je het zien in onze webinar. Schrijf je nu hier in.

Hoe kies je een flowmeter voor 0-20 bar en 0-100m3/min?

10 tips voor ultrasoon flowmeten

 ONTDEK TEESING!

 

Reis met ons mee door de laatste toepassingen, klantverhalen en engineeringtrajecten om te zien hoe wij uw werkzaamheden kunnen ontzorgen, ondersteunen en verbeteren.

 
Teesing wereldwijd


Met kantoren in Nederland (ISO-gecertificeerd hoofdkantoor in Rijswijk), de VS (New Jersey), Taiwan en onze joint venture in China (Beijing) zijn we wereldwijd actief in verschillende zeer gespecialiseerde markten, zoals de medische- en farmaceutische industrie, waterzuiveringsbedrijven, automobielindustrie, spoorwegen, halfgeleiderindustrie en alternatieve brandstoffen.

Teesing USA
+(1) 973 383 0691
[email protected]
Meer informatie
Teesing Nederland
+31 70 413 07 00
[email protected]
Meer informatie
Teesing China
+86 (10) 56865822/56865835
[email protected]
Meer informatie
Teesing Taiwan
+886-(0)3-5600560
[email protected]
Meer informatie